måndag 11 april 2011

Författarbesök

Hej!
Jag som bloggar under vecka 15 heter Ann Caroline Håkans. Jag har skrivit böckerna Badhuskrisen och Tvärflöjtskrisen (Bonnier Carlsen). Den tredje delen i den här serien har precis gått till tryck och den kommer ut i maj. Nu ska jag ut på mina första författarbesök och jag tänker skriva om just detta i bloggen under veckan.

I morgon ska jag alltså ut på skolbesök för första gången. Även om jag är lärare så är det här ändå någonting helt nytt för mig, så lite nervös är jag allt. Under veckan kommer jag att besöka några 3:or i Borås samt Borås Stadsbibliotek, som också har barnboksvecka 11-16 april. Mer om de här skolbesöken, vad jag gör och hur det går, kan du alltså läsa senare här i bloggen.
/ Ann Caroline Håkans

2 kommentarer:

inger granberg sa...

Vilka spännande titlar du har på dina böcker.
Jag ser fram emot att följa dig under den här bloggveckan.

Jessika sa...

Man tänker inte på att en lärare kan vara nervös för att göra skolbesök. Kanske är det just treor du undervisar själv också?
Själv tyckte jag att det kändes väldigt märkligt att ens tänka sig skolbesök i början - när jag helt nyss själv jobbat i förskolan. Att jag visste vilket bra jobb de gör och var undrande inför vad jag skulle kunna bidra med som inte redan hände.
Fast numera vet jag att det är en guldkant av helt annat slag att få BESÖK på det viset.
Det kommer att gå jättebra AnnCaroline! Lycka till!