fredag 15 april 2011

Fredagsmys

I dag är det hemmamys med min lilla dotter som gäller eftersom det är stängt på förskolan. Skönt att bara vara hemma efter tre roliga men intensiva dagar (gjorde besöken tisdag - torsdag). Jag ska bara skicka mejl till Göta bibliotek i Borås, eftersom vi planerar att ha en liten fest där om några veckor, då min tredje bok "Kärlekskrisen" kommer ut.
Det är spännande att gå till brevlådan varje dag nu, eftersom jag går och väntar på ett första ex av boken. Mia (som gör bilderna) har som vanligt fått till ett jättefint omslag med härliga färger.
I går när jag träffade barnen i bokklubben Boksnokarna pratade vi om just det - böckers omslag (och mycket annat förstås).
Ska göra ett försök under helgen att lägga upp någon bild också, innan min bloggvecka är slut och någon annan tar vid. / Ann Caroline Håkans

2 kommentarer:

inger granberg sa...

Tack för den här bloggveckan! Det har varit roligt att följa dig!
Det här med böckers omslag är spännande tycker jag. På den tiden innan jag gett ut någon bok trodde jag att det alltid var författaren som skulle ha sista ordet.
Det är härligt när man blir nöjd med omslaget.

BBN sa...

Tack, det var spännande att prova på något helt nytt (både bloggandet och att vara ute och prata om mina böcker). / Hälsningar från Ann Caroline