fredag 16 september 2011

The end

Foto: Lisa Thanner.
Min bloggvecka här på Barnboksnätet går mot sitt slut. Tusen tack alla ni som har läst vad jag har skrivit. Hoppas att det har varit åtminstone lite intressant. Ni som vill följa mig i fortsättningen kan föra det på min blogg på http://hanna-jedvik.blogspot.com/. En blogg som jag i ärlighetens namn inte uppdaterar allt för ofta. Men ibland glimmar det till.
Jag kommer att fortsätta skriva och håller just nu på med en uppföljare till Snart är jag borta. Just nu vill jag inte avslöja nästan någonting om den, men kan berätta att även den är en roman för övre tonåren och unga vuxna.

Givetvis hoppas jag på att jag kommer att fortsätta att skriva så länge jag lever och att det hinner bli många många fler böcker. Om man vill boka mig för författarbesök för att tala om skrivande, genusfrågor, sexualitet eller likande som har med min bok att göra hör av av sig till Författarförmedlingen.

Den 18 november kan man även höra mig prata på Författardagen för barn- och ungdomslitteratur Då kanske vi ses! Eller i vimlet på årets Bokmässa.

Love Hanna Jedvik 

2 kommentarer:

BBN sa...

Tack för en väldigt inspiredande vecka!
Jag petar in din blogg bland de andra i listan, så att alla som vill kan följa:)
Jessika

BBN sa...

Ja, tack!
/Pia